Vi fra HOG Rogaland avd.Haugalandet har vert på pinsetur til Danmark, så jeg ville skrive litt om det og sender noen bilder.

 

Torsdag kveld 24 mai stod 17 forventningsfulle damer og menn, og 9 mc'r på kaien i Haugesund. Turen skulle gå til Århus i Danmark. Overfarten til Hanstholm var rolig på sjøen, desto meir "gang"  ombord  i danseresturanten. Alle koset seg med dans og sosialt samvær.

Kl 10.00 neste dag kjørte me i land i Danmark. Måtte da på med regnklær. Var surt noen timer. Var innom en Harley dealer i Ålborg.Var dyre sykkler her. Kikket og "kneppte" på litt klær, litt handel ble det. Kjørte inn til sentrum, og hadde en god lunch, DANSK BØFF. Sola skein og livet var godt. Ankom Århus og hotellet ved havnen. Fin plass med mange flotte båter rundt. Kafe,pub og resturanter rundt annlegget,så vi led ikke noe nød, hverken da det gjalt våt eller tørr føde.

Tok det med ro lørdagmorgon, spiste "deilig mårenmad". Noen ønsket å sove lenge,mens andre gjekk tur rett oppi gata. Der var en stor messe, ÅRHUS MC PARADE. Mange sykkler av diverse merker. Salg av utstyr som skinnklær, telt og div. Kaffe og kaker solgte de også. Har aldri sett så store pølser som de selte der. Copper pølser, kalltes de En i gruppen vår Sjur Kalleklev ble kåret som" længst kørende mand ".og fikk et fint bilde, som du ser på bildene som er sendt. Også her i byen var en Harley dealer, så en del av gjengen var innom der.

Noen var på tur i Gammlebyen. 2 mc'r var med å kjørte parade. Været var fint, og det sosiala stod i høysetet. Vi koste oss alle sammen. Dette var siste kvelden, og me skulle tidlig opp å kjøre hjem. Tok hurtigbåt fra Hirtshals, hadde god lunch om bord, så vi var gode å mette før turen gjekk fra Kristiansand og til "hjemmets lune rede".

 

Hilsen Håkon Lilleskog