Newsletter – mars utg.

 Oppsummering 2000 – medlemskap/medlemspakken.

 Dessverre har det også i det året som er gått vært store forsinkelse m.h.t. medlemskap osv.  Jeg får daglig henvendelse fra folk som ikke har ”hørt noe fra HOG” siden de meldte seg inn.  Dette gjelder både de som har kjøpt ny sykkel og de som har tegnet medl.skapet utenom.  Dette beklager jeg veldig og vil på vegne av HOG Europe og meg selv takke alle for den tålmodigheten dere har vist. Vi er alle temmelig fortvilet over dette og HOG Europe har lovet at dette elementære nå skal få første prioritet.

 ”Hvorfor skal det være så vanskelig å bli HOG medlem – det burde være det enkleste av verden.  Skal man få flere medlemmer samt beholde de eksisterende MÅ slike grunnleggende ting være på plass og fungere”.

 Det er allikevel noe vi selv kan gjøre for å unngå ytterligere forsinkelse. Ved utfylling av ”Enrollment Form”: Vær nøye med utfylling av de forskjellige data og ta vare på gjenparten dersom du sender fax (ta kopi dersom post) slik at du har muligheten til å purre og evt. sende på nytt.  Det er dessverre flere tilfeller der innmeldingen av en eller annen grunn er kommet bort.  Send gjerne innmeldingen via meg så skal jeg føle opp som best jeg kan. 

 Vær også nøye med påføring av eksisterende medl.nummer ved utfylling av SWR hos forhandler ved kjøp av ny sykkel. 

 Vil samtidig oppfordre dere alle til fortsatt å ta kontakt dersom det er problemer med medlemskapet eller mangel på dette.  Det er dessverre også tilfeller der det mangler patch, pin eller lignende i pakken – så ta for all del kontakt og jeg skal gjøre mitt beste for å rette dette opp.  Jeg skal få et lite lager her slik at jeg enkelt kan supplere.  Det er også viktig at jeg får melding om adresse endringer slik at pakken/posten kommer frem.

 Vær oppmerksom på at tilbud om fornying av HOG medlemskapet kommer fra PTT Post BV i Nederland.  Man kan da betale dette direkte på bankgiro.  Er det noen av dere som ikke har fått dette tilbudet og ønsker HOG medlemskap vennligst ta kontakt med meg.

 De av dere som har Livstids medl.skap og medl.skap fra jan/feb. har antakelig merket at 2001 medlemskapet er forsinket.  Dette vil bli sendt ut i 2 vendinger – første forsendelse er 18 februar, patch, medl.kort, manual og pin.  Andre forsendelse, Touring håndboka, blir sendt ut sammen med HOG Tales  i mars. Medlemskap tegnet de siste 4 måneder, sep., okt., nov. og des. blir flyttet til januar.  Det vil si at man da får 16 mnd. medlemskap istedenfor 12. Dessverre er det ikke foreløpig blitt noen endringer m.h.t. medlemskap fra 1/1 til 31/12 – kalenderår.

 Ellers vil alle HOG medlemmer få tilsendt den nye HOG Merchandise katalogen – nå endelig med reduserte priser.  Blir sendt sammen med HOG Tales forhåpentligvis i April.  Vi vil også i nærmeste fremtid kunne sende ut ”Your invitation to Ride”, og ”HOG assistance” brosjyre på norsk.

 En gledelig nyhet er at det også i år blir arrangert ”European Bikeweek” i Faaker See – andre helga i September.  Det vil også bli stor feiring av Harley-Davidson 100 års jubileum i 2003 her i Europa.  Tid og sted er ikke bestemt ei heller tid og sted for 100 års feiringa i USA.  Vi er blitt lovet å være blant de første som får disse dataene og vil da videre formidle dette straks.

Når det gjelder tilbud til HOG medlemmer, på forsikring av egne sykler ved kjøring i USA, er dette like rundt hjørnet.

 Jeg er å treffe på Harley-Davidson Norge alle dager, unntatt onsdag, fra kl 0830 til 1600 på direkte telefon: 38 33 11 00. 

Send gjerne e-mail: aud@harley-davidson.no

 Mvh Aud Ingebretsen

HOG in country rep.