Bilder fra Tore Rindalsholt HER            

Bilder fra Einar Kverneland   HER

 Bilder fra Anne Minne        HER            

Bilder fra Robert Torkildsen   HER

   Bilder fra Tone Arntsen        HER            

Bilder fra Arild & Nina          HER
         Bilder fra Mette Ødegård   HER Bilder fra Øyvind     HER
         Bilder fra Håkon Lilleskog   HER  

(MANGE BILDER - SÅ SIDEN TAR LITT TID...OM DU HAR DÅRLIG LINJEKAPASITET...)


Lørdag 2. juni var det endelig duket for en av vårens høydepunkter i Chapteret, vi var klare for å kjøre "legendariske Route 44" for første gang:-)

Totalt 41 harley'er (og Øyvind da…) møtte opp for å være med på turen fra Stavanger til Flekkefjord i overskyet vær men med god temperatur og flotte kjøreforhold. Kjempeflott med så bra og stort oppmøte!!! - og mange av våre nye medlemmer var også med, dette lover godt for fremtiden:-) 

Turen sørover gikk kjempebra, og vi ble nok både sett og hørt langs veien:-) Shell-stasjonen i Egersund var ikke forberedt på storinnrykk denne lørdags formiddagen, så dessverre fikk ikke alle kaffe og pølser, men ingen sure miner av den grunn:-)

Da vi ankom Flekkefjord var det bare for folket å parkere syklene og sjekke inn på Hotel Maritim før ferske reker og kald leskende drikke og en båttur ventet. Undertegnede måtte forlate den feststemte gjengen da båtturen startet, men etter bildene å dømme var det bare velstand om bord i skøyta:-) Om kvelden var det felles middag og tar jeg ikke helt feil var stemningen både høy og meget bra hele kvelden, og det var nok dans og fest til de lyse morgentimer….. Bildene taler vel for seg selv:-)

Jeg retter en stor takk til Per som var initiativtaker og kom med denne glimrende idèen til "Route 44".
Anne-Minne:-)


Bilder fra Einar Kverneland


Bilder bra Anne Minne


Bilder fra Robert Torkildsen


Bilder fra Tone Arntsen


Bilder fra Arild & Nina


Bilder fra Mette Ødegård

Bilder fra Håkon Lilleskog