LOH-hyttetur  

Vi var 6 jenter som dro på hyttetur til Ålo i Søgne fredag 31.august. Opphold og fine kjøreforhold på veien ned. Vi ankom verdens herligste hytte med en fantastisk beliggenhet og all mulig luksus. Fredags kvelden var stemningen på topp og den ble ikke mindre da vi ble traktert med champagne og kaviarkake alá Maria ut på kvelden ...evt natta:-)  (mmmm.... deilig)!  

Lørdag morgen fikk vi en fantastisk soloppgang .... og en herlig svømmetur i det oppvarma bassenget på en av terassene.  "Servicen" var det heller ikke noe å si på, - det var t.o.m. servering på sengekanten av edle dråper (sånn for at vi skulle få en fin start på dagen). En koselig og litt mere "laid back" dag med mye god mat og ditto drikke. Tuuusen takk til vår kjære vertinne Grethe for en deilig og luksuriøs hyttehelg!!!

Hjemturen på søndag startet i oppholdsvær! (til tross for dystre værmeldinger på forhånd). Så gikk turen til  Twin Thunder i Lyngdal, der Gunnar kom brummende for å holde eksklusivt åpent for oss et par timer. Og noen fikk shoppet en hel del. Tusen takk til Gunnar for det!!

Vi fikk et par regnskyll på veien hjem, men mye mindre enn vi hadde trodd på forhånd. Og så var det artig da vi traff på enda en LOHer på Bens kafé, med helt ny MC-lapp og fikk følge med henne en stund! GRATLA med lappen Åse!!

Tone A