LOH – Ladies of Harley

Hva er LOH? LOH er en undergruppe innen Harley Owners Group (HOG), og er som navnet sier kun for jenter(Ladies ). Vi er representert med to styremedlemmer i styret for Chapter Rogaland (LOH Officer Rogaland og LOH Officer Haugaland). En av representantene er alltid på valg ved hvert årsmøte og velges for to år om gangen.

Så er du ei jente som kjører Harley eller sitter på med din partner som kjører Harley og har lyst å være med oss i LOH ta kontakt med enten Ladies I eller Ladies II, du finner oss på nettsiden til www.hogrogaland.com under Styret, her står vi oppført med både bilde, navn, telefonnummer og e-mail adresse.

Første året vil du få en spesiell LOH pin og et tøymerke. Deretter egen pin årlig.

Vi i LOH prøver å finne på kjekke aktiviteter som egne Harley-turer når vær og vind tillater det, weekendturer i ny og ne, ut å spise, revy eller konserter. Vi er alltid takknemlig for nye ideer og alle er velkommen til å komme med forslag til aktiviteter.

For å være medlem i LOH kreves at du er medlem i HOG (internasjonalt). Enten er fullt medlem eller ”Associated” medlem knyttet opp til et fullt medlem og selvfølgelig må du være medlem av HOG lokalt (Chapter Rogaland). Det koster ikke noe ekstra å være medlem i LOH, men det krever at du tar et bevisst valg om det. Medlemskapet er likeverdig enten du kjører selv eller sitter bakpå. Det vi trenger at deg når du melder deg inn er navn, mobilnummer, e-mail adresse og HOG nummeret ditt. Fortell oss også om du kjører selv eller sitter bakpå, det kan være greit å vite ved planlegging av jenteturene.

(Vær obs på at det kan ta en stund for nye medlemmer å få tilsendt medlemskortet med sitt HOG-nr. Si ifra om dette gjelder deg).

LOH har også egen Facebook side kun for medlemmer, har du FB-profil blir du lagt til her når du er medlem. Her blir aktivitetene lagt ut pluss en del annen informasjon, all informasjon og aktiviteter blir også sendt som e-mail.

Vi vil gjerne at du blir med og bidrar til et godt miljø blant oss jenter, dessuten har vi mye kjekt sammen som vi gjerne vil dele med deg. TA KONTAKT OM DU VIL VÆRE MED!


Ride safe – have fun