Helga 8-10 september var det endelig klart for en lenge etterlengtet "pigetur" og 9 av Chapterets LOH'ere satte kursen mot Kristiansand og Finn Otto's hytte. Værmeldingen spådde sol og sommer - og det viste seg å stemme bra. Vel fremme på hytta benket vi oss ute og kvelden (og natta..) gikk med til skravling, skravling og skravling:-)  samtidig som vi passet på å leske strupene og sikre væskebalansen. Det var totalt unødvendig med musikk, støynivået klarte vi å holde oppe uten:-)

Lørdagen ble tilbrakt i sola - det var en heller avslappet gjeng som nøt sola og varmen og den flotte utsikten. På ettermiddagen fikk vi besøk av tre av våre LOH-venner fra Chapter South - kjempetrivlig at de tok en kjøretur og  besøkte oss.

Lørdagskvelden ble litt roligere enn kvelden før, men vi hadde ingen problemer med å holde skravla i gang:-)

Etter en laaang frokost på søndag og litt rydding og pakking satte vi kursen hjemover - i det samme nydelige været vi hadde lørdagen.

Det var en særdeles hyggelig jentetur, takk til dere som var med - og synd for dere som ikke hadde anledning denne helga. Det må ikke bli så altfor lenge til neste tur, da satser vi på at vi får med enda flere:)

Og en kjempe tusen takk til Finn Otto for lånet av hytta, et glimrende sted å "feriere":)

Tekst & Bider   Anne-Minne   + Tone